Programma

Seizoen '20-'21 geen Cicero-verhalen

 

Na vijf zeer succesvolle seizoenen met in totaal 29 zeer inspirerende verhalen, heeft de organisatie van Cicero Sint Anthonis besloten het seizoen '20-'21 – vanwege de huidige coronaperikelen – een pauze in te lassen. 

 

Bij Cicero staan wereldse zaken én gebeurtenissen in de eigen regio centraal. Cultuur, politiek, maatschappij, sport, wetenschap en human interest komen aan bod. Boeiende thema’s, spraakmakend gepresenteerd vanuit een verrassend perspectief. Gewone mensen, bijzondere verhalen! 

De afgelopen vijf jaar zijn er 29 zeer succesvolle avonden georganiseerd. De geplande dertigste avond – de afsluiting van het vijfde seizoen – kon afgelopen maart niet doorgaan vanwege het coronavirus.

Cicero heeft bewezen een breed publiek te trekken en vele honderden geïnteresseerden hebben de afgelopen jaren genoten van de boeiende verhalen. Vanwege de coronamaatregelen lijkt het erop dat MFC Oelbroeck – de plek waar de Cicero-avonden plaatsvinden – voorlopig maar een beperkt aantal mensen mag ontvangen. De organisatie heeft daarom besloten een pauze in te lassen om hopelijk in het najaar van 2021 met inspirerende sprekers weer volle zalen te mogen trekken.

  • Facebook